12-11-2023: 22 november Eerste dorpsgesprek over Oud Valkenburg

 

Na de presentatie van het dorpsarchief tijdens de Paardenmarkt op 13 september is het nu tijd om daaraan een vervolg te geven.

 

Het dorpsarchief groeit elke dag en zal blijven groeien zolang de Vereniging Oud Valkenburg beeldmateriaal beschikbaar heeft. En daarnaast zijn nieuwe foto’s, film of documentatie over Valkenburg natuurlijk altijd welkom.

 

Eén van de manieren om informatie te vergaren is het houden van dorpsgesprekken. Als vereniging willen we vertrouwd raken met deze manier van informatie vergaren en zullen kijken wat hiervoor de beste aanpak is.

 

Het eerste dorpsgesprek zal vooral verkennend van aard zijn. We laten eerst zien hoe het dorpsarchief werkt. We hopen iedereen vertrouwd te maken met het systeem en zo te komen tot een levendig interactief dorpsarchief.

 

Iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van ons dorp is welkom op woensdag 22 november om 10.00 uur in de achterzaal van de Hervormde Kerk aan het Castellumplein, ingang aan de Kruisweg. Entree is gratis. Er wordt koffie en thee geschonken, waarvoor een kleine vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

 

 

 

De Vereniging Oud Valkenburg

Informatie: dorpsarchief@oudvalkenburgzh.nl

 

22 november Eerste dorpsgesprek over Oud Valkenburg
Foto: © Vereniging Oud Valkenburg